Random Article


UPDATE: Langere versie van Avengers: Endgame verschijnt volgende week bij Kinepolis

 

Posted 19/06/2019 by

Via ComicBook.com raakte deze namiddag bekend dat Avengers: Endgame volgende week een re-release zal krijgen. Marvel-guru Kevin Feige liet aan de reporter weten dat hij nog niet wist in hoeverre het al bekend was, maar dat een nieuwe versie van Endgame in de bioscoopzalen zal verschijnen. De blockbuster zal dit keer vergezeld worden van “extra materiaal, een eerbetoon en een nieuwe post-creditsscène”. De film zelf zou nog wel dezelfde zijn – het bonusmateriaal voor de film & de verwijderde scènes op het einde beïnvloeden het verhaal dus niet.

Ongetwijfeld willen Marvel Studios & Disney Endgame voorbij die eerste positie van Avatar aan de wereldwijde box office. Momenteel verschillen de films – zonder rekening te houden met inflatie – veertig miljoen. Wij legden ondertussen ons oor te luister bij Disney België, maar kregen tot nog toe geen antwoord. Kinepolis België kondigde wel aan dat de versie vanaf woensdag 26 juni in hun zalen speelt. Ticketverkoop start op aanstaande maandag.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.