Random Article


Nieuwe Trailer voor The Boys TV-Reeks met Karl Urban

 


Posted 17/06/2019 by

Amerikaans netwerk Amazon gaf zonet een nieuwe trailer voor The Boys vrij. We herkennen in deze trailer het primaire superheldenteam The Seven (een pseudo-Justice League) en de titulaire antihelden The Boys. Tot de cast behoren onder meer Simon Pegg, Karen Fukuhara als The Female, Tomer Kapon als Frenchie, Jack Quaid als Hughie, Laz Alonso als Mother’s Milk, en natuurlijk Karl Urban als de leider Billy Butcher.

The Boys ging in 2006 van start bij DC’s Wildstorm-imprint, maar verhuisde vanwege de expliciete content al snel naar Dynamite Entertainment. Hier kende de reeks 72 delen tussen 2006 en 2012, alsook enkele miniseries. The Boys gaat over een black-ops CIA-team met superkrachten, dewelke hardhandig een wereld vol DC- en Marvel-achtige superhelden met overdreven sterallures in het oog houden en – indien nodig – een kopje kleiner maken.

De serie door Garth Ennis en Darick Robertson is één van de meest gewelddadige en seksueel expliciete (én grappige) comics van de afgelopen jaren, maar toont tegelijk heel wat bekende superheldenarchetypes en spetterende blockbusteractie, dus we zijn best wel benieuwd hoe men dit naar een tv-serie gaat vertalen. De Amazon Prime-reeks staat gepland voor een release eind juli.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.