Random Article


Tessa Thompson wil een inclusieve naamsverandering voor de “Men” in Black

 


Posted 15/06/2019 by

In een tijdperk van meer representativiteit binnen organisaties moet ook de naam van  die organisatie die verandering weergeven. Dat is wat actrice Tessa Thompson afgelopen dinsdag zei tijdens de wereldpremière van Men in Black: International. 

Het probleem zit hem bij “Men”, dat nu wat wringt doordat Thompson de medehoofdrol in de film is. Zij stelde het volgende voor:

Ik heb wat ideetjes voorgesteld, zoals “People in Black”, maar dat wordt dan “PiB” en dat klinkt als een broodje. Ik stelde ook “Humans in Black” voor, wat “HiB” wordt en klinkt als iets wat je liever niet wil krijgen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.