Random Article


Zijn dit de 4 Grote Villains in DC’s The Batman?

 

Posted 12/06/2019 by

Nu Robert Pattinson officieel DC’s nieuwe Dark Knight is in The Batman, is regisseur Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) op zoek naar enkele acteurs en actrices voor de villains die de nieuwe filmversie van Gotham City zullen teisteren. Volgens Geeks Worldwide zou het concreet gaan om vier aparte slechteriken uit Batman’s uitgebreide rogues gallery: The Riddler als hoofdschurk, The Penguin en Catwoman als respectievelijk een maffiabaas en gekostumeerde dievegge die Batman’s pad kruisen en de gevaarlijke pyromaan Firefly als secundaire schurk.

Voor Riddler, Penguin en Catwoman is het allesbehalve de eerste keer dat ze op het witte doek te zien zijn, maar voor Firefly zou The Batman wél zijn cinemadebuut worden. Firefly (Garfield Lynns) verscheen voor het eerst in DC’s Detective Comics #184 (1952) maar zijn verschijningen in andere media bleven voornamelijk beperkt tot Batman-animatiefilms, -videogames en kleine rollen in de tv-reeksen Arrow en Gotham. Ook verscheen er een versie van het personage in een prequelcomic tot DC-blockbuster Batman V Superman: Dawn of Justice (2016) en de voortzetting van de Smallville-reeks in Smallville Season Eleven.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.