Random Article


Productie voor Masters of the Universe Reboot start deze zomer

 

Posted 12/06/2019 by

Al meer dan twee jaar probeert Sony Pictures een Masters of the Universereboot op poten te krijgen. Volgend jaar zal die er dan toch komen (met acteur Noah Centineo (To all the Boys I’ve Loved Before) met een productie die binnenkort opstart. Opnames zouden immers in juli van start gaan.

De blockbuster onder regie van Aaron & Adam Nee wordt gebaseerd op de He-Man and the Masters of the Universe-animatiereeks (1983-1985 en een reboot in 2002), die eerder al een Hollywoodfilm uit 1987 met Dolph Lundgren als He-Man inspireerde. In He-Man and the Master of the Universe verdedigt Prins Adam van Eternia/ beter gekend onder zijn alter ego He-Man, de krachtigste man in het universum, de wereld  en voornamelijk Castle Grayskull tegen de kwade troepen van Skeletor.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.