Random Article


X-Men: Dark Phoenix stort neer en stelt zwaar teleur aan de box office

 

Posted 11/06/2019 by

Momenteel staat de teller voor X-Men: Dark Phoenix op 136 miljoen dollar na een kleine week aan de wereldwijde box office.

In Amerika wist de film een teleurstellende 33 miljoen op te brengen tijdens het openingsweekend en daarmee scoort de film het laagste resultaat in de filmreeks. The Wolverine was tot nog toe de grote teleurstelling met een openingsweekend van 53 miljoen dollar (37% meer dan Dark Phoenix). Elders wordt dat bedrag nog rechtgetrokken dankzij een resultaat van 103 miljoen dollar aan de niet-Amerikaanse box office. Over een einde in mineur gesproken…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.