Random Article


Uncharted Film met Tom Holland verschijnt in december 2020

 

Posted 08/06/2019 by

Sony Pictures heeft eindelijk de releasedatum aangekondigd voor haar Uncharted-film. De film – onder regie van Dan Trachtenberg, vooral bekend van 10 Cloverfield Lane – staat gepland voor december 2020.

De PlayStation-exclusieve titel door ontwikkelaar Naughty Dog, bestaande uit ondertussen vier videogames, vertelt het verhaal van charismatisch avonturier Nathan Drake dewelke op zoek gaat naar allerlei schatten alsook historische artefacten en maar al te vaak eeuwenoude puzzels moet oplossen. Een jongere versie van Indiana Jones of mannelijke tegenhanger van Lara Croft, zeg maar.

Laat nu net niemand minder dan Tom Holland – ook wel Marvel’s Spider-Man-acteur – die rol in het prequelverhaal te pakken hebben. Het fysieke aspect, waardoor Holland onder meer de Spider-Man-rol wisten binnen te halen, zal ook voor avonturier Nathan Drake nodig zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.