Random Article


Sigourney Weaver keert terug in Ghostbusters 3

 

Posted 08/06/2019 by

Na de hoofdrollen begint nu ook de groep ondersteunende acteurs vorm te krijgen. Sigourney Weaver bevestigde gisteren immers dat ze inderdaad zal terugkeren als Dana Barrett in Ghostbusters 3. De Alien-ster dook al op in de allereerste film uit 1984 die uitgroeide tot een absolute cultklassieker.

De sequel op de originele Ghostbusters-franchise uit de jaren tachtig verschijnt op woensdag 10 juli 2020De all-female reboot uit 2016 was niet het gehoopte succes en wist de nostalgische gevoelens rond de franchise die in 1984 van start ging, niet te verzilveren. Nu komt er dus een nieuwe poging.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.