Random Article


Eerste Poster voor de nieuwe He-Man in Masters of the Universe Reboot met Noah Centineo

 

Posted 01/06/2019 by

Al meer dan twee jaar probeert Sony Pictures een Masters of the Universe-reboot op poten te krijgen. Tot nog toe kwam daar niet zoveel van in huis. Nu is echter acteur Noah Centineo (To all the Boys I’ve Loved Before) gecast in de iconische rol van He-Man en kwam men met de eerste teaser poster voor de film.

De blockbuster wordt gebaseerd op de He-Man and the Masters of the Universe-animatiereeks (1983-1985 en een reboot in 2002), die eerder al een Hollywoodfilm uit 1987 met Dolph Lundgren als He-Man inspireerde. In He-Man and the Master of the Universe verdedigt Prins Adam van Eternia/ beter gekend onder zijn alter ego He-Man, de krachtigste man in het universum, de wereld  en voornamelijk Castle Grayskull tegen de kwade troepen van Skeletor. De film verschijnt in maart 2021.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.