Random Article


Eerste Kijk op Godzilla vs. King Kong

 

Posted 01/06/2019 by

Dat Legendary Pictures en Warner Bros. aan een ruimer monsterfilmuniversum werkten, is al even duidelijk. Na Godzilla (2014), Kong: Skull Island (2017) en deze week nog Godzilla 2 wordt de volgende blockbuster in lijn immers de Godzilla Vs. King Kong-film. Vannacht verscheen een eerste teaser voor de versus-prent.

Regie is in handen van Adam Wingard. Wingard is natuurlijk vooral bekend als horrorcineast van films zoals You’re Next, The Guest, V/H/S, Blair Witch en Death Note. Tot de cast behoren Millie Bobby Brown (Stranger Things), Brian Tyree Henry (Atlanta), Rebecca Hall (Iron Man 3), Julian Dennison (Deadpool 2), Danai Gurira (The Walking Dead), Jessica Henwick (Iron Fist) en Alexander Skarsgard (True Blood). De versus-film staat gepland voor maart 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.