Random Article


Eerste Teaser Trailer voor The Dark Crystal TV-Reeks op Netflix

 


Posted 30/05/2019 by

Netflix heeft zonet een eerste teaser trailer vrijgegeven voor The Dark Crystal: Age of Resistance. De fantasy-serie start op vrijdag 30 augustus.

De tiendelige televisiereeks wordt een prequel op de alombekende fantasyklassieker The Dark Crystal (1982), geregisseerd door Jim “The Muppets” Henson en Frank “Yoda” Oz. In navolging van de film worden geen CGI-, maar wel echte poppencreaties gebruikt, ontwikkeld door Jim Henson’s Creature Shop en Brian Froud, de oorspronkelijke conceptdesigner van The Dark Crystal. Age of Resistance gaat in op het begin van de rebellie tegen de Skeksis in de wereld van Thra.

De drie helden zijn Taron Egerton als Rian, Split & The Witch-actrice Anya Taylor-Joy als Brea & Game of Thrones-actrice Nathalie Emmanuel als Deet. Tot de castlijst behoren ook nog Helena Bonham-Carter, Natalie Dormer, Alicia Vikander, Simon Pegg, Keegan-Michael Key en Mark Hamill.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.