Random Article


Laatste Trailer voor Swamp Thing TV-Reeks

 


Posted 28/05/2019 by

DC gaf zonet een nieuwe trailer vrij voor Swamp Thing. Op vrijdag 31 mei start het allereerste seizoen op DC Universe, de exclusieve DC-streamingdienst. Bij ons verschijnt de reeks wellicht in de zomer op Netflix.

Swamp Thing/Dr. Alec Holland verscheen voor het eerst in House of Secrets #92 (1971) als creatie van schrijver Len Wein en artiest Bernie Wrightson. Na een explosie in zijn labo veranderde Holland in een “moerasmonster” waarna hij zich verschool in de vrije natuur en het milieu waar nodig probeert te beschermen. Het personage verscheen eerst in allerlei fantasy- en horrorverhalen vooraleer op te duiken in het huidige DC Comics-universum.

Swamp Thing kreeg verschillende comics bij DC, waaronder een bejubelde run van Watchmen-schrijver Alan Moore, maar dook ook op in zijn eigen films – Swamp Thing (1982) van regisseur Wes Craven, The Return of Swamp Thing (1989) – en animatieprojecten zoals Justice League Dark en Batman & Harley Quinn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.