Random Article


Avatar: The Last Airbender Seizoen 4 werd geschrapt ten voordele van de live-action film

 

Posted 27/05/2019 by

Extra redenen om de live-action The Last Airbender-film te haten zijn er niet nodig. De blockbuster van M. Night Shyamalan faalde op meer dan één manier als verfilming van Avatar: The Last Airbender de geliefde animatiereeks van Michael Dante DiMartino & Bryan Konietzko.

Deze week zorgde Aaron Ehasz – hoofdauteur voor de serie – echter voor nog wat munitie. Oorspronkelijk waren er niet drie, maar wel vier seizoenen gepland van Avatar. Dat laatste verhaal – waarin schurk Azula centraal zou staan en misschien wel eens weer goed zou kunnen worden – borg men uiteindelijk op voor de film die helemaal centraal kwam te staan.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.