Random Article


Christopher Nolans volgende film wordt spionagethriller “Tenet” met een indrukwekkende cast

 

Posted 23/05/2019 by

We hebben er even op moeten wachten, maar volgend jaar krijgen we een nieuw epos van regisseur Christopher Nolan. In de stijl van Interstellar, Memento & Inception komt hij nu met Tenet – naar een (religieus of filosofisch) principe of theorie die een groep mensen navolgen.

Klinkt alleszins mysterieus, maar volgens de eerste plotdetails gaat het over een internationale spionagethriller met onder meer John David Washington, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, & Nolan-veteranen Michael Caine & Kenneth BranaghWarner Bros. brengt de film in juli 2020 in de bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.