Random Article


Het einde van Game of Thrones is voor de hoofdpersonages wellicht hetzelfde in de boeken

 

Posted 22/05/2019 by

Winter is voorbij en Game of Thrones is eindelijk ten einde. Met een controversiële finale achter de rug moet het niet verbazen dat auteur George R.R. Martin bestookt werd met vragen naar het einde van zijn A Song of Ice & Fire-boeken – ook wel waarop de tv-reeks gebaseerd is.

Blijkbaar liggen de twee slotstukken bij elkaar voor de hoofdpersonages zoals Jon, Daenerys & Cersei, en zal de eindstreep voor die wat personages gelijkaardig zijn. Hoe ze daar geraken, zal wel anders zijn. Martin hamerde in zijn blogpost vooral op personages die nooit op tv verschenen en hun potentieel einde. In april sprak Martin zich al op gelijkaardige manier uit.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.