Random Article


Nieuwe Trailer voor Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt

 


Posted 21/05/2019 by

Sony Pictures en regisseur Quentin Tarantino hebben zonet de nieuwe trailer vrijgegeven voor zijn langverwachte negende film: Once Upon a Time in Hollywood. De film, getiteld naar Sergio Leone’s Once Upon a Time in the West (1968), verhaalt over de moordpartijen van Charles Manson en zijn “Manson Family” in 1969.

In de prent zullen Leonardo DiCaprio en Brad Pitt te zien zijn. Respectievelijk vertolken ze Rick Dalton, een westernacteur, en Cliff Booth, zijn stuntman. Pitt was eerder al in Tarantino’s Inglourious Basterds (2009) te zien terwijl DiCaprio meedeed in zijn Django Unchained (2012). De acteurs speelden tot nog toe weliswaar niet samen, op de kortfilm The Audition (2015) na. De film verschijnt wereldwijd op 9 augustus 2019, vijftig jaar na de moord op de LaBianca’s door de Mansons.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.