Random Article


Warner Bros. zegt dat er nog geen deal is met Robert Pattinson als de nieuwe Batman

 

Posted 19/05/2019 by

Amper twee dagen na het bericht dat Robert Pattinson in gesprek was, en volgens sommigen al ingehuurd was, om Batman te vertolken, kwam Amerikaanse nieuwswebsite CNN met een ander nieuwtje. De site – in handen van Time Warner, het bedrijf achter filmstudio Warner Bros. en DC Entertainment – onthulde via iemand bij Warner dat er nog geen deal is met Pattinson.

Het moge dus duidelijk zijn dat Warner op zijn minst kijkt naar de Twilight-acteur om de nieuwe Caped Crusader in live-action te zijn. De deal was dus gewoon niet rond én zou gezien de online reacties ook niet plaatsvinden. De andere naam die ook genoemd wordt als nieuwe Batman, is X-Men-acteur Nicholas Hoult. Wordt dus vervolgd…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.