Random Article


RECHTZETTING: Vaarwel, Arrow & co! The CW zegt deal met Netflix op

 

Posted 19/05/2019 by

UPDATE: Tot nog toe gaat het enkel om de deal in verband met nieuwe content die in 2016 al eens automatisch hernieuwd werd. Shows zoals Katy Keene of Batwoman kunnen dus op een andere dienst verschijnen. Aan de deal rond de reeds bestaande shows zou voorlopig niets veranderen.

We waarschuwden onze lezers enkele maanden geleden al om hun hart vast te houden. Amerikaans netwerk The CW werkt aan een eigen streamingdienst en daarom zullen haar tv-reeksen binnenkort van Netflix verdwijnen.

Het grote gemis vanaf dit najaar worden reeksen zoals Arrow, The Flash, Riverdale en andere Arrowverse-series. Eerder verloor Netflix ook al een hele hoop Disney-content door de opstart van Disney+ later dit jaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.