Random Article


The Shining verschijnt binnenkort eindelijk op 4K Ultra HD

 

Posted 19/05/2019 by

Vreemd genoeg kreeg The Shining van Stanley Kubrick, algemeen beschouwd als een van de beste horrorfilms aller tijden, nog geen 4K Ultra HD-versie. Dit jaar komt daar echter nog verandering in – dankzij een remaster die dit weekend voorgesteld werd op Cannes.

The Shining Ultra HD Blu-ray Combo Pack zal beschikbaar zijn vanaf 1 oktober en bevat een Ultra HD Blu-ray disc met de film in 4K HDR en een Blu-ray met de film en special features in high definition. De Ultra HD Blu-ray bevat bovendien meer dan drie uur special features.

Voor de 4K remastering maakte men gebruik van een nieuwe 4K scan van het originele 35mm camera negatief bij Warner Bros. Motion Picture Imaging. Steven Spielberg en Stanley Kubrick’s voormalige personal assistant Leon Vitali werkten nauw samen met het team bij Warner Bros. tijdens het mastering proces.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.