Random Article


Agents of S.H.I.E.L.D. negeert blijkbaar Marvel’s Avengers: Endgame

 

Posted 19/05/2019 by

Van de Hydra-twist tot zelfs een link met Thanos: Agents of S.H.I.E.L.D. stond erom bekend om af en toe te knipogen naar het ruimere Marvel-universum waar het zich in afspeelt. Fans keken dan ook reikhalzend uit naar de potentiële link met Avengers: Endgame.

Wie de recente interviews met de cast wat volgde of de eerste aflevering bekeek, merkte echter niets van dat. Hoewel de tv-serie zich één jaar na de vorige aflevering en dus ook Thanos’ “snap” afspeelt, worden de gebeurtenissen gewoon genegeerd. De post-apocalyptische wereld in Endgame zie je dus ook niet terugkeren in Agents vreemd genoeg.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.