Random Article


Robert Pattinson is de nieuwe Batman en vervangt Ben Affleck

 

Posted 17/05/2019 by

Al even zijn DC Entertainment & Warner Bros. Pictures op zoek naar een nieuwe Batman voor hun filmuniversum. Bij deze lijkt die ook gevonden te zijn, zo meldt Variety. Niemand minder dan Twilight-hoofdrolspeler Robert Pattinson wordt Bruce Wayne/Batman in The Batman van regisseur Matt Reeves.

Pattinson vervangt dus Ben Affleck, nadat aangekondigd werd dat men een nieuwe richting uitging met de film en een jongere versie van de Caped Crusader ging voorstellen. Hoewel Variety stelt dat de deal zo goed als rond is, melden andere bronnen dat de onderhandelingen nog aan de gang zijn en acteurs als Nicholas Hoult (X-Men: First Class), Armie Hammer (The Lone Ranger) en Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron) nog in de running zijn.

DC’s The Batman met Pattinson verschijnt in juni 2021.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.