Random Article


SPOILERS: De leugens in de trailers van Avengers: Endgame

 

Posted 16/05/2019 by

Opgelet, spoilers voor Avengers: Endgame!

We wisten dat er net zoals bij Avengers: Infinity War gelogen zou worden tijdens de marketingcampagne. Nu Avengers: Endgame uit is, kijken we dan ook graag nog eens terug naar enkele leugentjes om bestwil in de trailers:

  • Thor in zijn Infinity War-look die naar Stormbreaker staart, terwijl hij er voor pakweg 95% van de film helemaal anders uitziet.
  • Black Widow heeft blond haar in de trailer wanneer Ant-Man aanbelt bij het hoofdkwartier van de Avengers. In de film heeft ze hier opnieuw rood haar met enkele blonde lokken aangezien die scène zich vijf jaar later afspeelt.
  • De scène waarin Black Widow oefent en haar geweer leegschiet, zit dan weer niet in de film.
  • Het gesprek tussen Captain America & Iron Man in 2012, net voor ze naar de jaren zeventig terugreizen, bevat in de trailers een handdruk (maar niet in de bioscoopversie) én toont Cap in zijn kostuum uit de eerste Avengers-film. In de trailer is het echter zijn Infinity War-pak.
  • Het shot van Captain America tijdens de finale slag die zijn pijn verbijt en zijn schild stevig aantrekt, werd ook aangepast. In de film is zijn schild hier immers al deels gebroken.
  • Enkele andere shots, zoals een peinzende Bruce Banner en de helm van Captain Marvel werden verwijderd. Die laatste om haar nieuwe, kortere kapsel te verzwijgen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.