Random Article


Meer dan 400.000 handtekeningen voor remake van Game of Thrones Seizoen 8

 

Posted 16/05/2019 by

Het laatste seizoen van Game of Thrones is bijna op haar einde en dat gebeurde niet onopgemerkt. Heel wat fans hadden (naar onze mening zeker niet altijd onterecht) kritiek op het scenario, enkele plotwendingen en karakterkeuzes.

Daarom dook sinds deze week – na het controversiële The Bells een petitie op Change.org op met de vraag om het volledige achtste seizoen opnieuw te maken. Showrunners David Benioff & DB Weiss ziet men ook als de grote boosdoeners en wil men dus niet meer terug op het project. Ondertussen staat de petitie op 430.000 handtekeningen, een aantal dat nog elke seconde toeneemt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.