Random Article


Gerucht: Steven Yeun kaapt de hoofdrol weg in Marvel’s Shang-Chi

 

Posted 16/05/2019 by

Na de regisseursaankondiging van Destin Daniel Cretton voor Marvel’s Shang-Chi-film zou nu ook een acteur aan het project gelinkt worden. The Walking Dead-ster Steven Yeun zou wel eens de titulaire superheld kunnen vertolken. Tot nog toe kwam er geen officiële bevestiging.

Shang-Chi – een creatie van Steve Englehart & Jim Starlin in Special Marvel Edition #15 (1973) – is één van de dodelijkste vechtersbazen in het Marvel-universum en was zelfs even een lid van de Avengers. Sinds 2005 zijn er al plannen om hem op te nemen in hun filmuniversum. Dat project wordt nu verder geconcretiseerd met schrijver Dave Callaham die ingehuurd zou zijn. Hij zou als Amerikaan met Chinese roots gekozen zijn om het jaren zeventig-verhaal vol stereotypen te moderniseren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.