Random Article


Eerste Teaser & Releasedatum voor Rick & Morty Seizoen 4

 


Posted 15/05/2019 by

Geheel uit het niets dook zonet deze aankondiging van Adult Swim op: het vierde seizoen van Rick and Morty verschijnt in november dit jaar en kreeg meteen een nieuwe teaser trailer. Eerder werd de cultreeks van bedenkers Justin Roiland en Dan Harmon bij Adult Swim al hernieuwd voor “zeventig afleveringen” na het succesvolle derde seizoen.

De wetenschappelijke komedie vertelt het verhaal van verveeld genie/ dronkaard Rick en zijn sociaal minder capabele kleinzoon Morty. Op hun vele avonturen reizen ze doorheen dimensies en veroorzaken nefaste gevolgen voor hun disfunctionele familie en voornamelijk zijn overdreven gemiddelde vader Jerry.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.