Random Article


Eerste Trailer voor DC’s Batman: Hush Animatiefilm

 


Posted 14/05/2019 by

Batman: Hush, de verhaallijn door Jeph Loeb en Jim Lee uit 2002-2003 is één van de bekendere en beste Batman- en DC-verhalen van de 21ste eeuw. Geen verrassing dat er een animatiefilm van komt in DC’s Animated Original Movies-lijn. Hierboven kan je de eerste beelden bekijken van de film geregisseerd door Justin Copeland.

Het verhaal ziet de relatie tussen Batman (Jason O’Mara) en Catwoman (Jennifer Morrison) serieuzer worden, terwijl de Dark Knight met een reeks vijanden te maken krijgt – waaronder Poison Ivy (en een door haar gebrainwashte Superman), Killer Croc, The Joker en The Riddler – en er zich achter de schermen een nieuwe vijand bevindt: de mysterieuze Hush, dewelke weet dat Batman en Bruce Wayne één en dezelfde zijn.

Batman: Hush komt uit in de zomer van 2019.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.