Random Article


Tekende Brie Larson voor 7 Marvel-films?

 

Posted 12/05/2019 by

Gigantische contracten voor heel wat jaren doen niet echt meer vreemd aan in de wondere wereld van de Marvel Studios-films. Zo tekenden Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson of Chris Hemsworth telkens voor verschillende afleveringen in de saga.

Ook Brie Larson – zowat de leading lady van het MCU na Captain Marvel en ongetwijfeld Avengers: Endgame  – heeft dat gedaan. Als we de bronnen van THR mogen geloven, zou ze getekend hebben voor niet minder dan zeven Marvel-films. Na Endgame heeft ze er dus nog vijf te gaan. Gezien het financiële succes van de film zal ze wel een sequel krijgen, alsook enkele gastoptredens in Avengers-films of andere team-ups.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.