Random Article


Medebedenkster Martha Kauffman over een mogelijke Friends-reünie

 

Posted 12/05/2019 by

Al vijftien jaar smeken fans van Friends, ongetwijfeld ‘s werelds meest populaire sitcom, voor een volwaardige reünie. Medebedenkster Martha Kauffman zei aan het blad Rolling Stone nog maar eens dat die terugkeer er niet inzit.

De reden was dubbel. Enerzijds gaat de tv-reeks over een periode waarin vrienden je familie zijn en over die periode zou het nu niet meer gaan. Anderzijds kan zo’n terugkeer alleen maar teleurstellen.

De avonturen van de vriendengroep gevormd door acteurs Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow staan momenteel (nog even) op Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.