Random Article


Eerste Trailer voor It: Chapter 2

 


Posted 09/05/2019 by

Regisseur Andy Muschietti en Stephen King gaven vandaag een eerste trailer vrij voor IT: Chapter Two. De sequel verhaalt over de nu volwassen geworden Losers’ Club die terugkeren naar Derry en opnieuw de confrontatie opzoeken met “It”. Een releasedatum staat gepland voor woensdag 4 september 2019.

Chapter Two, het tweede deel van de Stephen King-verfilming wordt eveneens geregisseerd door Andy Muschietti. Tot de cast behoren Jessica Chastain (Beverly, eerder vertolkt door Sophia Lillis), James McAvoy (Bill, eerder vertolkt door Jaeden Lieberher), Isaiah Mustafa (Mike, eerder vertolkt door Chosen Jacobs), Jay Ryan (Ben, eerder vertolkt door Jeremy Ray Taylor), James Ransone (Eddie, eerder vertolkt door Jack Dylan Grazer), Bill Hader (Richie, eerder vertolkt door Finn Wolfhard last time) en Andy Bean (Stanley, eerder vertolkt door Wyatt Oleff).

Onze recensie van de horrorhit, It, vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.