Random Article


Hellraiser Reboot op komst

 

Posted 08/05/2019 by

Afgelopen week kondigde Spyglass Entertainment een revival van de Hellraiser-franchise aan. De populaire jaren tachtig-horrorreeks gebaseerd op de ideeën van Clive Barker verhaalden over Cenobite Pinhead en zijn soortgenoten die op Aarde worden losgelaten. Aan de hand van een mysterieuze puzzelbox laten ze allerlei folteringen en gruwelijke slachtpartijen op de mensheid los.

Het hernieuwde project is in handen van David S. Goyer, scenarist voor The Dark Knight-trilogie, Man of Steel en de Blade-films. De laatste twee films in de negendelige serie verschenen niet in de bioscoopzalen. Dat zou met dit project wél de bedoeling zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.