Random Article


Nieuwe DC Showcase Animated Shorts in de maak rond Sgt. Rock, Death, Batman: Death in the Family, Adam Strange en Phantom Stranger

 

Posted 07/05/2019 by

DC en Warner Bros. Animation hebben vijf nieuwe DC Showcase-projecten aangekondigd, een voortzetting van de eerdere korte DC Showcase-animatiefilms dit startten in 2010 zoals Green Arrow, Superman/Shazam: The Return of Black Adam, Catwoman, Jonah Hex en The Spectre. De shorts zullen toegevoegd worden aan de homereleases van opkomende DC-animatiefilms in 2019-2020 en heten als volgt:

  • SGT. ROCK: Gebaseerd op de gelijknamige oorlogsheld uit de comics. Hij leidt ten tijde van WO II een hoop legendarische monsters in een conflict met nazizombies. Rock wordt ingesproken door Karl Urban (Dredd, Star Trek) en de short wordt gemaakt door regisseur DC-animatielegende Bruce Timm met een scenario door comics power couple Louise en Walt Simonson en Tim Sheridan (Reign of the Supermen).
  • ADAM STRANGE: Charlie Weber (How To Get Away with Murder) spreekt DC’s gekende ruimte-avonturier in in een kortverhaal rond een mijnkolonie in de ruimte die wordt belaagd door insectachtige aliens. Makers van dienst zijn Butch Lukic (Batman Unlimited) en J.M. DeMatteis (Constantine: City of Demons).
  • THE PHANTOM STRANGER: Opnieuw is het Bruce Timm die een kortverhaal rond DC’s bovennatuurlijke antiheld tot leven brengt. We volgen hierin de jonge Jess die in de jaren 1970 samen met haar vrienden naar een feestje gaat gehost door de mysterieuze Seth en hier de Stranger ontmoet. Peter Serafinowicz (The Tick) spreekt The Phantom Stranger in, terwijl Smallville‘s Michael Rosenbaum tekent voor de rol van Seth.
  • DEATH: Vaste DC-animatieregisseur Sam Liu en J.M. DeMatteis brengen een verhaal geïnspireerd door de verpersoonlijking van de dood uit Neil Gaimans The Sandman. Leonardo Nam (Westworld) spreekt de kunstenaar Vincent in, terwijl Jamie Chung (Big Hero 6) de rol van Death op zich neemt.
  • BATMAN – DEATH IN THE FAMILY: Gebaseerd op de gelijknamige DC Comics-verhaallijn uit 1988 waarin Batman’s tweede Robin Jason Todd vermoord wordt door The Joker. Nog niet veel is bekend rond het project, buiten dat dit een langere reeks kortfilms wordt (mogelijk in 4 hoofdstukken zoals de comic?) en apart gecompileerd en uitgebracht zal worden.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.