Random Article


Disney onthult plannen voor de toekomst van Star Wars en Avatar Sequels

 

Posted 07/05/2019 by

Walt Disney Pictures heeft wat meer informatie onthuld over de toekomst van de Star Wars– en Avatar-filmfranchises. Concreet is het de bedoeling dat de twee sci-fi franchises, gecreëerd door respectievelijk George Lucas en James Cameron, elkaar jaarlijks afwisselen rond de kerstdagen.

Avatar 2, de eerste sequel op de (momenteel nog) meest succesvolle film aller tijden zal in december 2021 in de zalen verschijnen. Avatar 3 verschijnt in december 2023, deel vier komt eraan in 2025 en deel vijf in 2027.

Voor Star Wars zal de start van alweer een nieuwe trilogie in december 2022 in de zalen komen, nadat de oorspronkelijke reeks en de Skywalker-saga wordt afgerond met Episode IX: The Rise of Skywalker eind dit jaar. Deze wordt opgevolgd met nieuwe Star Wars-sequels in zowel 2024 als 2026. Momenteel is het nog niet duidelijk of het hier draait om de nieuwe trilogie van The Last Jedi-regisseur Rian Johnson, of deze van Game of Thrones-makers David Benioff and D.B. Weiss.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.