Random Article


Productie voor The Hitman’s Bodyguard 2 is opgestart

 

Posted 05/05/2019 by

We vergeven het je als je het gemist zou hebben, maar Lionsgate keurde in 2017 een sequel op The Hitman’s Bodyguard goed en schoof die productie blijkbaar best naar voren. Afgelopen maand gingen de opnames voor The Hitman’s Wife’s Bodyguard al van start.

De sequel op de actiekomedie uit 2017 doet Ryan Reynolds (de “bodyguard”), Samuel L. Jackson (de “hitman”) en Salma Hayek (de “wife”) terugkeren. Tot de cast behoren dit keer ook Frank Grillo & Morgan Freeman. De regie is opnieuw in handen van The Expendables 3-cineast Patrick Hughes.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard staat gepland voor 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.