Random Article


Laatste Trailer voor Godzilla: King of the Monsters

 


Posted 23/04/2019 by

Legendary Pictures en Warner Bros. gaven vandaag een nieuwe trailer vrij voor Godzilla: King of the Monsters.

De sequel op Godzilla (2014) volgt de heroïsche poging van de geheime zoölogische organisatie Monarch terwijl diens leden geconfronteerd worden met een reeks goddelijke monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in conflict komt met Mothra, Rodan en zijn ultieme nemesis, de driekoppige draak Ghidorah. Wanneer deze oude wezens – vermeende mythes – opnieuw opduiken, vechten ze voor suprematie, waardoor het voortbestaan van de mensheid bedreigd wordt.

Het vervolg op Gareth Edwards’ Godzilla – onder regie van Michael Dougherty, bekend van Krampus (2015) – maakt deel uit van een gedeeld universum met Warner Bros’ King Kong-films. Tot de cast behoren Vera Farmiga, Ken Watanabe, Kyle Chandler, Sally Hawkins en Millie Bobby Brown. In 2020 verschijnt er bovendien een heuse versusprent tussen de twee iconische sci-fi-wezens.

Godzilla: King of the Monsters verschijnt op woensdag 29 mei 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.