Random Article


Zoveel tijd zit er tussen Avengers: Infinity War & Avengers: Endgame

 

Posted 22/04/2019 by

Begin april toonde Disney een kleine tien minuten aan beeldmateriaal uit Avengers: Endgame aan de Amerikaanse pers om hen zo wat warm te maken voor de blockbuster. Niet dat dat eigenlijk nodig was, maar zo kregen we wel wat nieuwe info over de film – waaronder over de tijdssprong sinds Avengers: Infinity War.

Maar liefst 22 dagen zitten er tussen de catastrofale conclusie van Avengers: Infinity War en het startpunt van EndgameMinstens zo lang zaten Iron Man & Nebula dus vast in de ruimte; minstens zo lang moesten Captain America en co hun falen op Aarde onder ogen komen.

Endgame verschijnt op woensdag 24 april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.