Random Article


Lucy Hale (Pretty Little Liars) heeft de hoofdrol te pakken in Riverdale Spin-off “Katy Keene”

 

Posted 22/04/2019 by

Na Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina werken Robert Aguirre-Sacasa & the CW nu aan nog een tv-reeks binnen hetzelfde universum: Katy Keene. Deze week raakte bekend wie het titulaire personage zou vertolken. Die eer gaat naar Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale.

De serie zal zich heel wat jaren na de avonturen van Archie en co afspelen & volgt opkomende fashionista en ex-Riverdale-inwoonster Katy Keene in New York City. Keene verscheen voor het eerst in Wilbur Comics #5 (1945) en is Archie Comics’ pin-up en modekoningin. Wordt vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.