Random Article


Dit is wanneer Marvel Studios haar volgende filmplannen uit de doeken zal doen

 

Posted 22/04/2019 by

Geruchten en vage bevestigingen waren er de afgelopen maanden en jaren genoeg, maar een officiële aankondiging van de opkomende blockbusters van Marvel Studios bleef uit. Tijdens de persronde voor Captain Marvel zei Kevin Feige dat de aankondigingen van films na Avengers: Endgame Spider-Man Far From Home ook dan pas zullen komen.

Met een release voor Far From Home begin juli, verwachten we dus heel wat aankondigingen op San Diego Comic Con vanaf donderdag 18 tot en met 21 juli. Verwacht alvast meer nieuws over sequels voor Guardians of the Galaxy, Black Panther, Doctor Strangemaar ook Black Widow, The Eternals en misschien wel Nova.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.