Random Article


DC’s volgende Batman wordt jong & onervaren

 

Posted 22/04/2019 by

Arme Ben Affleck. Hoewel hij niet langer DC’s Batman zal zijn, werd hij tijdens zijn persronde voor Netflix-film Triple Frontier enkele weken wel nog gevraagd naar The Batman van regisseur Matt Reeves. Even deed Affleck dan ook zijn boekje open en bevestigde hij zo weer enkele details over het langverwachte project rond de Dark Knight:

Ik kijk ernaar uit. Ze hebben een geweldige regisseur. Ze werken aan… Ik wil nog niets onthullen, maar ze werken rond een jongere versie, onervaren met een jongere acteur. Ik ben er zeker van dat het geweldig wordt.

Castingnieuws komt er wellicht de komende weken of maanden aan. De film staat gepland voor het voorjaar van 2021.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.