Random Article


Avengers Vs. X-Men Film misschien op komst

 

Posted 22/04/2019 by

Website WeGotThisCovered kwam al met heel wat al dan niet waarachtige berichtjes deze week, waaronder ook deze die we jullie niet wouden onthouden. Blijkbaar wordt één van de volgende grote event-films bij Marvel Studios niets minder dan een verfilming van het Avengers Vs. X-Men-comicbookevent (2012).

De twaalfdelige verhaallijn verhaalde over de komst van de Phoenix Force naar de Aarde en hoe elk van de twee iconische teams een duidelijk andere mening hadden over hoe daarmee om te gaan. Na de deal met 20th Century Fox dat eigenaar was van de X-Men-licenties is Avengers vs. X-Men natuurlijk mogelijk. Eerst verschijnt nog hun laatste X-Men-film: Dark PhoenixWordt heel misschien wel eens vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.