Random Article


The Witcher TV-Reeks verschijnt dit najaar op Netflix

 

Posted 18/04/2019 by

Vannacht sprak Netflix CCO Ted Sarandos zich uit over de grote projecten van de streamingdienst voor dit jaar. Zo zal de The Witcher-tv-reeks in het vierde kwartaal verschijnen. Ergens in oktober, november of december zou de reeks dus van start moeten gaan.

Het verhaal van Geralt of Rivia (vertolkt door “Superman” Henry Cavill), een van de weinige overlevende Witchers of ook wel uiterst getrainde monsterjagers, werd tot nog toe in drie videospelen en een tiental boeken van Andrzej Sapkowski verteld, maar zal nu de overstap naar Engelstalige live-action maken. Showrunner van dienst is Lauren Schmidt Hissrich die al werkte aan Marvel’s The Defenders en Daredevil.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.