Random Article


Officieel: Knights of the Old Republic Project in de maak bij Disney

 

Posted 17/04/2019 by

Vorige maand was er nog het gerucht, maar nu bevestigde Lucasfilm-hoofd Kathleen Kennedy dat er inderdaad een Knights of the Old Republic-project in de maak is. Wat het is en of het er überhaupt zal komen, weten we natuurlijk niet. Wel wordt er dus blijkbaar geluisterd naar de vele fans die al jaren smeken om een project in deze tijdsperiode.

Kanshebbers zijn de nieuwe films Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss, maar ook de trilogie van Rian Johnson en natuurlijk de tv-reeksen op Disney+.

The Old Republic verhaalt over een periode duizenden jaren voor Anakin of Luke Skywalker. Verwacht dus heel wat Jedi en ongetwijfeld een conflict met de Sith. Eerder waagden videogames (KOTOR) en comics zich al aan deze tijdsperiode, maar een live-action versie kwam er nog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.