Random Article


Laatste Trailer voor Marvel’s X-Men Dark Phoenix

 


Posted 17/04/2019 by

20th Century Fox en regisseur Simon Kinberg gaven zonet de laatste trailer vrij voor X-Men: Dark Phoenix. Na heel wat uitstel wordt dit de laatste sequel binnen de X-Men: First Class-franchise met onder meer James McAvoy, Jennifer Lawrence, Sophie Turner en Michael Fassbender.

De ondertussen tiende volwaardige X-Men-film, X-Men: Dark Phoenix, verschijnt op woensdag 5 juni en wordt het regiedebuut van Simon Kinberg – producer en scenarist van verschillende eerdere X-Men-films. Eén van de betere Marvel-verhaallijnen uit de jaren 80, de Dark Phoenix Saga van schrijver Chris Claremont (Uncanny X-Men, X-Men Forever) en tekenaars Dave Cockrum (Uncanny X-Men, Legion of Super-Heroes) en John Byrne (The Incredible Hulk, The Avengers) wordt dus – na een losse adaptatie in X-Men: The Last Stand – opnieuw verfilmd in het vervolg op X-Men: Apocalypse.

Wanneer Jean Grey (Sophie Turner) tijdens een reddingsmissie in de ruimte bezeten geraakt door een mysterieuze kosmische kracht, wordt ze niet enkel oneindig veel krachtiger, maar ook meer onstabiel. Ze dreigt een gevaar te worden voor zichzelf, haar mede-X-Men en uiteindelijk het hele universum. Aan de mutanten om Jean te redden, hun familie bij elkaar te houden en tegelijk de planeet te redden van buitenaardse wezens die de Phoenix Force als een wapen willen gebruiken…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.