Random Article


OPGELET! Spoilers voor Avengers: Endgame steken de kop op bij Amerikaanse websites

 

Posted 16/04/2019 by

Met nog ruwweg één week te gaan voor de release van Avengers: Endgame vonden enkele “trolls” het toch nodig om het plezier voor duizenden te verpesten. In de commentaarsecties op zowel de website zelf als sociale media van Amerikaanse comicbookwebsites (Screenrant, Comicbook.com, Comicbookmovie.com, …) duiken sinds deze ochtend grote spoilers op voor de grootste Marvel-blockbuster tot nog toe.

Concreet gaat het om drie screenshots uit belangrijke momenten van de meer dan drie uur durende film. Geen zorgen: we spoilen niets. Iets gelijkaardigs gebeurde al bij de recente aflevering van het laatste seizoen van Game of Thrones.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.