Random Article


Eerste Kijk op Godspeed in DC’s The Flash Seizoen 5

 

Posted 16/04/2019 by

Wederom zal een nieuwe speedster het leven van The Flash en de zijnen het leven zuur komen maken in het vijfde seizoen van de DC tv-reeks op The CW. Na o.a. Reverse-Flash, Zoom en Savitar is het deze keer de beurt aan Godspeed, een speedster die naast zelf supersnel te zijn de snelheid van andere speedsters kan stelen en hun connectie tot de Speed Force verbreken. In de tv-reeks zal hij vertolkt worden door BD Wong (Gotham).

Godspeed (August Heart) verscheen voor het eerst in The Flash: Rebirth #1 uit 2016 en is een grote villain en latere antiheld in de start van het nieuwste comicbookvolume van The Flash. Hij zal zijn live-action debuut maken in de achttiende aflevering van het vijfde seizoen van The Flash, simpelweg getiteld “Godspeed“, en ingesproken worden door B.D. Wong (Jurassic Park). De episode is trouwens ook het regiedebuut van Danielle Panabaker, die Caitlin Snow/Killer Frost speelt.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.