Random Article


Nieuwe Trailer voor Star Wars The Clone Wars Seizoen 7

 


Posted 15/04/2019 by

Vanop Star Wars Celebration gaven Lucasfilm en Disney een nieuwe trailer vrij voor het zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars. De animatiereeks liep oorspronkelijk van 2008 tot 2014 en kreeg zes seizoenen. Hoewel er al verhalen en afleveringen in de maak waren voor deel zeven, werd de tv-serie stopgezet.

The Siege of Mandalore – dat al een stuk voorbereid werd in 2014 en vermeld werd in spirituele opvolger Star Wars Rebels – zal volwaardig afgewerkt worden. Vermoedelijk staan twaalf nieuwe afleveringen gepland voor deze terugkeer. Tot nog toe ging The Clone Wars verder in comics en boeken.

De reeks wordt een exclusief product van Disney+ dit najaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.