Random Article


Nieuwe Kijk op Star Wars TV-Reeks The Mandalorian

 

Posted 14/04/2019 by

Vanop Star Wars Celebration gaf Disney vandaag enkele nieuwe foto’s vrij uit The Mandalorian. De eerste live-action Star Wars-reeks is een exclusive voor Disney+ en verschijnt dit najaar.

The Mandalorian speelt zich vijf jaar na Return of the Jedi af en verhaalt over de titulaire Mandalorian, een badass premiejager met een twijfelachtig moreel kompas en leider van een bende gunslingers. Tot de cast behoren onder meer Pedro Pascal (Narcos) als de titulaire Mandalorian, Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural) en Carl Weathers (Predator).

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.