Random Article


Gerucht: She-Hulk & Hulk TV-Reeks in de maak voor Disney+

 

Posted 14/04/2019 by

Neem het met een grote korrel zou, maar Hawkeye, Vision & Scarlet Witch zouden niet de enige Avengers zonder film zijn die binnenkort een eigen tv-reeks krijgen. Volgens WeGotThisCovered werken Disney & Marvel Studios aan een tv-reeks rond She-Hulk & Hulk (acteur Mark Ruffalo).

She-Hulk – ook wel Jennifer Walters – verscheen voor het eerst in Savage She-Hulk #1 (1980) en is de nicht van Bruce Banner/Hulk. Jen is een advocate en wordt neergeschoten door een gangster. Bruce, op dat moment bij haar, weet haar leven te redden met een bloedtransfusie. Zijn bloed is echter besmet met de gammastraling die hem tot de Hulk omtoverde. Je kunt dus al raden wat er met Jennifer gebeurde. De She-Hulk werd geboren, maar, in tegenstelling tot haar neef, weet zij doorgaans wel haar verstand te behouden na een Hulk-Out. Doorheen de jaren was ze lid van onder meer de Avengers en de Fantastic Four.

In de tv-reeks zou Ruffalo zijn gammastralende persona doorgeven aan zijn nicht, die zo She-Hulk zal worden. Het klinkt alleszins al zoals het plot voor de Hawkeye-tv-reeks met Kate Bishop.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.