Random Article


J.J. Abrams over de terugkeer van The Emperor in Star Wars: The Rise of Skywalker

 

Posted 13/04/2019 by

Je kon er niet omheen: de demonische lach aan het einde van de eerste trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker. Fans speculeerden al even of de Emperor – de schurk uit de eerste zes Star Wars-films – zou terugkeren in Episode IX en nu hebben ze hun antwoord.

Op Star Wars Celebration vroeg een fan echter nog wat meer details over wat die terugkeer net inhoudt. Blijkbaar zal acteur Ian McDiarmid niet enkel vocaal, maar ook fysiek opduiken in de film. Abrams was namelijk heel blij dat er niets gelekt was rond de opnames en aanwezigheid van McDiarmid op de set. The Rise of Skywalker verschijnt eind december.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.