Random Article


Marc Webb (The Amazing Spider-Man) regisseert Westerse remake van Your Name

 

Posted 12/04/2019 by

In 2016 verscheen bij CoMix Wave Films en Toho de animatiefilm Your Name. Deze geanimeerde prent veroverde al snel de wereld en groeide uit tot een van de meest succesvolle animatiefilms van dat jaar. Daarom werken Paramount Pictures en regisseur J.J. Abrams (Star Trek, Star Wars) nu aan een westerse live-action verfilming van Your Name. Regisseur van dienst wordt Marc Webb (The Amazing Spider-Man, 500 Days of Summer).

De originele prent werd geregisseerd en geschreven door regisseur Makoto Shinkai en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shinkai zelf. Your Name vertelt het liefdesverhaal van Mitsuha en Taki dat tijd en ruimte overstijgt. Hopelijk vergaat het deze verfilming beter dan pakweg Ghost in the Shell of Death Note

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.