Random Article


Eerste Marvel’s What If? Aflevering op Disney+ plaatst Agent Carter in de rol van Captain America

 

Posted 12/04/2019 by

Tijdens Disney’s afgelopen presentatie rondom de streamingdienst Disney+, bevestigde Marvel Studios-baas Kevin Feige dat er wel degelijk een animatieserie op komst is gebaseerd op Marvel’s What If?-comics – verhalen waarin één detail werd veranderd, met grote gevolgen vandien.

De eerste What If?-aflevering zal draaien rond Agent Peggy Carter en Steve Rogers uit de Captain America: The First Avenger-prent. In de plaats van Steve Rogers, zal nu Peggy Carter het Super-Soldier Serum toegediend krijgen en Captain America (of technisch gezien eerder Captain Britain) worden. De nog steeds magere Steve Rogers zal aan haar zijde vechten in een hoogtechnologisch harnas, waarschijnlijk gebouwd door Iron Man’s vader Howard Stark.

De bedoeling van de What If?-reeks is dat heel wat acteurs uit de films hun rollen zullen hernemen, dus we kunnen er alvast bijna zeker van zijn dat Hayley Atwell zal terugkeren als de stem van Agent Carter. Peggy als Captain America was voor het eerst te zien in de mobiele game Marvel Puzzle Quest en maakte haar comicbookdebuut in Exiles #3 uit 2018.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.